Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Plek Voor Iedereen

WEB Sentower Park

Een plek voor iedereen

WEB Sentower Park biedt iedereen de gelegenheid om deel te nemen aan een brede waaier van activiteiten en evenementen. Van paardrijlessen en wedstrijden tot wandelingen en fietstochten, er is voor elk wat wils. Het park is ook een populaire locatie voor evenementen zoals concerten, festivals en exposities.

FCI Agility World Championship 2024

In 2024 zal het FCI Agility World Championship plaatsvinden in WEB Sentower Park. Dit is een prestigieus evenement dat de beste agilityhonden en hun handlers uit de hele wereld samenbrengt. Het belooft een spannend evenement te worden dat zeker veel bezoekers zal trekken.

Locatie

WEB Sentower Park is gelegen in Opglabbeek, centraal gelegen in de provincie Limburg. Het park is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Investeringen

ES Management gaat vijftien miljoen euro investeren in een groot ruitersportcentrum op het terrein van WEB Sentower Park. Dit centrum zal onderdak bieden aan verschillende indoor- en outdoorfaciliteiten, waaronder een overdekte piste, een dressuurring en een crossbaan. De investering zal het park nog aantrekkelijker maken voor zowel ruiters als bezoekers.

WEB Sentower Park is een unieke plek die iets te bieden heeft voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een plek om te sporten, te ontspannen of gewoon te genieten van de natuur, WEB Sentower Park is zeker een bezoek waard.


Comments